Home Info Imaginea Palatului in Media
Maratonul dansului PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Luni, 18 Iunie 2012 14:05

Peste 1.500 de copii și adolescenți au participat la Festivalul Internațional “Prietenia”, oferind vasluienilor un maraton de dans și gimnastică.
Sala Casei de Cultură “Constantin Tănase” Vaslui a fost luată cu asalt de tineri, copii și părinți, care au dorit să-i revadă pe amfitrionii Festivalului Internațional de dans și gimnastică “Prietenia”. Ediția din acest an a atras peste 1.500 de copii și adolescenți din toată țara, dar și din Bulgaria și R. Moldova. Concurenții au punctat și la ținută, vestimentațiile fiind demne de o prezentare de modă.
“De la an la an, manifestarea a crescut în calitate. Ne-am bucurat de o zi a dansului, iar copiii considerăm că s-au simțit bine la Vaslui, legând noi prietenii. Sperăm ca la ediția de anul viitor să avem și mai mulți participanți”, a spus Elena Anușca Doglan, principalul organizator.
Vasluienii care nu au participat la maratonul de dans și gimnastică au putut admira parada formațiilor artistice, care s-a desfășurat pe traseul Palatul copiilor - Piața civică.

Sursa : Ziarul Obiectiv

Ultima actualizare în Luni, 18 Iunie 2012 14:07